banner 8ani 90 400

Log in
updated 8:59 AM UTC, May 7, 2018

Creeaza un website pentru cabinetul tau veterinar

Internetul este principala sursa de informare pentru milioane de oameni iar proprietarii de animale care cauta un medic veterinar nu fac exceptie. Site-ul tau veterinar este uneori singura sansa de a arata clientilor potentiali cine esti, care sunt serviciile pe care le oferi si de ce ar trebui sa aleaga cabinetul tau pentru ingrijirea animalelor lor de companie.

Marketing pentru medicii veterinari

Am decis sa lansam programul de marketing pentru cabinetele veterinare si pentru medicii veterinari datorita intrebarilor si problemelor pe care le-am sesizat de-a lungul colaborarii noastre cu dvoastra. De cinci ani de cand am lansat primul numar al Revistei Veterinarul, constatam ca medicii veterinari au inceput sa scape de prejudecatile legate de un program bine pus la punct de marketing, care sa ii ajute in derularea unui business sanatos.

Va asteptam la cursurile de business!

Dupa cum stiti am dat drumul la cursurile de Marketing si Management pe veterinarul.ro. Cei care au profitat de promotia din luna octombrie, au putut primi un curs gratuit la alegere, din cele doua la abonamentul pe un an la revista. In dorinta de a veni in sprijinul medicilor veterinari, lansam o noua oferta de nerefuzat. 

O noua platforma online pentru avocatii specializati in protectia animalelor

Biroul de lobby european al VIER PFOTEN a lansat un website menit sa imbunatateasca aplicarea legislatiei de bunastare a animalelor.Avocatii specializati in domeniul protectiei animalelor, medicii veterinari si ONG-urile de protectie a animalelor primesc incepand din luna ianuarie ajutor pentru a se descurca in hatisul legislativ. Saptamana trecuta, biroul de la Bruxelles al organizatiei VIER PFOTEN a prezentat o platforma online menita sa imbunatateasca aplicarea legislatiei UE in ceea ce…

Hotarare nr. 38 CMVRO de inregistrare a cabinetelor medicale veterinare

Hotararea 38 a CMVRO aproba procedura de inregistrare a cabinetelor medicale veterinare individuale, in care se desfasoara activitati de asistenta medicala veterinara, in Registrul unic al cabinetelor medicale veterinare, in Registrul Unic al cabinetelor medicale veterinare, cu sau fara personalitate juridica. 
Abonează-te la acest feed RSS