banner 8ani 90 400

Log in
updated 8:59 AM UTC, May 7, 2018

Cautam medici veterinari interesati de promovarea informatiilor corecte plus afisul saptamanii

Nu de putine ori am auzit de la medicii veterinari cu care colaboram ca proprietarii de animale vin cu diagnosticurile puse de acasa, la cabinet. Nu de putine ori am auzit proprietari de animale spunand ca citesc  informatiile despre sanatatea animalelor lor de companie pe diverse pagini de internet, nici una insa scrisa de medici veterinari romani. 

Etichetat cu

Trateaza cartea de vizita ca pe un aliat - modelul saptamanii

Diferenta dintre numele tau pe o carte de vizita de calitate si una printata acasa, pe hartie de copiator este perceptia publica. Cartea ta de vizita povesteste oamenilor despre calitatile tale, despre modul in care tratezi fiecare pacient si despre seriozitatea pe care o ai in fata business-ului pe care il conduci. 

Grija pentru imagine - cartile de vizita beneficii maxime - costuri minime

Cartile de vizita pe care le ai pot vorbi in numele tau si in numele cabinetului pe care il ai. Acestea sunt un instrument ieftin, simplu de relatii publice si pot trezi interesul clientilor tai, cu un minim de investitie. Chiar si in era digitala, o carte de vizita bine facuta poate constitui un element important din kitul tau de identitate si marketing.

Etichetat cu
Abonează-te la acest feed RSS