banner 8ani 90 400

Log in
updated 8:59 AM UTC, May 7, 2018

Calculul taxelor pentru salarii suportate de cabinetele veterinare din august 2017

 

Incepand cu august 20017 se modifica calculul taxelor suportate de angajator pentru salarii. Majoritatea cabinetelor veterinare, in special cele din mediul rural, au de obicei angajati care nu presteaza cu norma intreaga. Este important sa intelegem modul cum se calculeaza aceste taxe incepand cu luna august 2017, respectiv contributia la asigurarile sociale (CAS 15,8%) si contributia la asigurarile sociale de sanatate (CASS 5,2%). Acestea se raporteaza la nivelul salariului minim brut pe tara corespunzator numarului zilelor lucratoare din luna chiar daca angajatul nu are salarul minim pe economie de 1.450 lei.

10 probleme de management intr-un cabinet veterinar

Exista o lista de probleme comune pentru majoritatea managerilor, medici veterinari care admininstreaza cabinete veterinare. Urmarind studile noastre, efectuate de-a lungul timpului am ajuns la coagularea unui set de 10 probleme care afecteaza managementul unui cabinet veterinar in modul cel mai comun. Nu sunt abordate ierarhic, dar reflecta o anumita situatie a managementului. Dumneavoastra cum raspundeti la aceste probleme? 

Etichetat cu

Managementul si comunicarea in medicina veterinara de cabinet

Managementul poate fi definit ca „un set de activitati si actiuni, a caror functii te ajuta sa iti atingi obiectivele personale, prin intermediul altora”! Disciplineaza-te asadar, sa intelegi ca prin management suntem mai aproape de ceea ce ne-am propus, prin „stiinta” de a stapani concepte, prin „arta” comunicarii si prin starea de spirit, care ne obliga sa fim mereu in fata!

Etichetat cu

8 intrebari esentiale ca sa spui povestea brandului

Uneori ne este greu sa vorbim tocmai despre acele lucruri care ne sunt cele mai apropiate, cele mai dragi si pe care le cunoastem cel mai bine. Acelasi lucru ni se poate intampla si cand vorbim despre propriul brand pe care, desi l-am crescut ca pe un copil, nu il putem descrie atat de mult pe cat ne-am dori.

Abonează-te la acest feed RSS