banner 8ani 90 400

Log in
updated 8:59 AM UTC, May 7, 2018

TOP 7: Cum poti sa atragi mai multi vizitatori pe site-ul tau

In mod obisnuit, o persoana nu zaboveste mai mult de un minut pe un site. Exista multi factori care indeparteaza utilizatorii, dar si elemente care ii atrag si ii determina sa revina. Truman Hedding este fondatorul serviciului de design web TruInteractive. El si echipa sa au creat un instrument bazat pe intrebari si raspunsuri care foloseste ecuatiile matematice, pentru a determina ce servicii se potrivesc mai bine persoanelor care vor sa realizeze un site pe cont propriu. Chiar daca instrumentul functioneaza dupa principiul ca fiecare site este unic, regula este aceeasi: "Ofera-ne rezultate rapide si spune-ne cat mai curand posibil de ce ar trebui sa facem afaceri cu tine".

De ce Google Analytics e esential pentru orice afacere

Asa cum orice strategie de marketing trebuie adaptata la afacerea ta si nu preluata in intregime ca atare sau asa cum si-a dovedit rezultatele de succes in cazul altei afaceri, tot asa avem libertatea de a alege, modifica sau combina mai multe instrumente disponibile in mediul online si cu menirea de a masura eforturile noastre de marketing.

REPUTATIA ONLINE, o necunoscuta cu multe chipuri

 

Daca un individ doreste sa spuna "ceva de rau" in mediul online despre compania ta, nu-l poti opri (cu exceptia situatiei in care traiesti intr-un regim totalitar, unde "trompetistii" sunt bagati la beci). Si totusi, ce instrumente ai la indemana? Nu-ti ramane decat sa-ti mentii si sa-ti promovezi in mod adecvat reputatia online, prin monitorizarea inteligenta si combaterea comentariilor negative. In mod democratic...

Blogul tau iti aduce succesul in 6 pasi

Poate ca nu crezi foarte mult in ideea unui blog care ar putea sa iti aduca bani. Pana la urma, indemnat de unii dintre prietenii tai sau motivat de cea mai recenta competitie nationala de blogging, alegi sa pornesti si tu pe acest drum in care iti dai seama inca de la inceput ca s-ar putea sa descoperi lucruri cat se poate de interesante.

De ce social media e doar o parte din ecuatie

Inainte sa credem ca social media este cheia tuturor intrebarilor pe care le implica o afacere in online, trebuie sa ne amintim ca acest fenomen este doar o mica parte din ceea ce inseamna, in realitate, un business online. In plus, din ce in ce mai multi specialisti sunt de parere ca fenomenul social media este supraevaluat in aceasta perioada. Spre ce ne indreptam, inca nu avem cum sa ghicim, dar este important sa stim cum sa investim timp si bani in mod echitabil.

Cand website-ul va goneste vizitatorii

Lumea virtuala, ca si cea reala, are regulile ei. Asa cum un magazin trebuie sa fie o reprezentare a brandului, interfata companiei, la fel si pagina web trebuie sa tina cont de o anumita estetica, sa se orienteze dupa anumite principii si trenduri pentru a se ridica la inaltimea companiei pe care o serveste.

Abonează-te la acest feed RSS