banner 8ani 90 400

Log in
updated 8:59 AM UTC, May 7, 2018

Doua modele noi de afise pentru cabinetele veterinare

Peretii cabinetului veterinar sunt mijlocul prin care puteti informa proprietarii de animale corect. Folositi-i pentru a le arata care sunt mijloacele corecte pentru sanatatea animalelor de companie si la ce anume trebuie sa fie atenti, atunci cand au caini sau pisici in casa. 

Afisele de saptamana aceasta pot fi descarcate din sectiunea de atasamente. Abonatii Revistei Veterinarul Business pot beneficia de personalizarea afiselor, in mod gratuit. 

 

http://www.mediafire.com/view/g3gbk2ntpcebqqn/mancare_afis_mic.pdf

Simple, Free Image and File Hosting at MediaFire
Ultima modificareDuminică, 31 Ianuarie 2016 10:29
Veterinarul.Ro

Suntem o revista indepententa, non-profit si liberi sa inovam fara compromisuri

Editam pentru abonati 12 reviste anual cu peste 768 de pagini de stiinta si practica veterinara ce insumeaza 380 de articole scrise de cei peste 120 de practicieni + 144 de pagini de supliment de marketing, management si finante pentru veterinari; pe website sunt peste 10 000 de articole, index veterinar cu peste 2400 de produse, unicul director veterinar multimedia, unica platforma specializata cu instrumente de marketing si management veterinar;  unicul serviciu se SMS Alert; unica televiziune veterinara - fiind singurii care promovam intens  medicii veterinari romani.

Vino alaturi de noi si aboneaza-te: abonare

Website www.veterinarul.ro
Login pentru a posta comentarii